Ulrikke Louise Wiik tar turen fra Nucleus til det ferske PR-byrået Try Råd. Daglig leder Sindre Beyer sier at de har lett lenge etter en profil som henne.

- Ulrikke blir neppe den siste ressursen vi knytter til oss i 2019. Vi har mange oppdrag, og kunder som ønsker å kombinere strategisk kompetanse med smarte og kreative kommunikasjonsløsninger. Ulrikke er ung, samtidig som hun har mye erfaring og verdifull kompetanse. Å få henne med på laget vil utvilsomt styrke både Try Råd og Try-huset, sier Sindre Beyer.

Ulrikke Louise Wiik har jobbet med klima og miljø, helse, design og teknologi, og det er forkjærligheten for sistnevnte som trekker henne til Try Råd, forteller hun.

- Derfor gleder jeg meg veldig til å flytte inn i Try-huset. De har noen av landets mest spennende kunder og prosjekter i skjæringspunktet mellom strategi, teknologi og kreativitet. I de siste årene har Try vist gjentatte ganger at de evner å skape engasjerende kommunikasjon ved å integrere digital innovasjon i kommunikasjonsløsningene. At de også har blitt kåret til landets mest attraktive arbeidsplass i medie- og kommunikasjonsbransjen gjør det ikke mindre interessant, sier Wiik.