Medieveteran Terje Svabø inngår samarbeidsavtale med PR-byrået Kruse Larsen. 

- Jeg ser virkelig fram til å samarbeide med Kruse Larsen, et dynamisk miljø med flere medarbeidere jeg i forskjellige sammenhenger har hatt gleden av å forholde meg til, sier Svabø i en pressemelding.

Svabø har lang fartstid som journalist i Aftenposten, VG, NRK og TV 2. Han har ledet tankesmien Civita, skrevet flere bøker og jobbet som korrespondent og frilanser i flere land. Han pendler i dag mellom Zagreb og Norge. Han driver i dag selskapet Svabø Nyheter & Analyse, som leverer rådgiving på medier, politikk og strategiske prosesser.

- Tempoet i nyhetsdøgnet akselererer og det er et voksende behov for målrettet, ærlig rådgivning basert på fakta og erfaring. Kruse Larsen har full åpenhet om kundelistene. Det er en forutsetning for et konstruktivt samarbeid jeg definitivt deler, sier Svabø.

Kruse Larsen har i dag 14 ansatte, i tillegg til flere tilknyttede samarbeidspartnere. Partner og daglig leder Jan-Erik Larsen er glad for å få med Svabø på laget.

- Terje har en unik forståelse for Medie-Norge, som mange synes det er stadig mer komplisert å forholde seg til. Han er en erfaren rådgiver og kjenner både næringsliv og politikk godt. Dessuten tenker vi likt om mange sentrale spørsmål. Vi ser frem til å jobbe med ham, sier Larsen i meldingen.