Astrid Bugge Mjærum kommer fra stillingen som viseadministrerende direktør i Sykehuset Innlandet HF. De siste 13 årene har hun hatt ulike lederroller i offentlig forvaltning, blant annet Lånekassen og var kommunikasjonsdirektør i Skatteetaten i perioden 2011-2013. Hun er medlem av etisk råd i Kommunikasjonsforeningen, hvor hun tidligere også har vært styreleder.

- Jeg er veldig glad for å ha fått muligheten til å komme tilbake til Skatteetaten og ta del i den utviklingen etaten står ovenfor. Skatteetaten er en fremoverlent organisasjon som stadig utvikler seg i tråd med samfunnets ønsker og krav og kommunikasjonen skal bidra til å sikre fundamentet for velferdsstaten. Dette er en jobb som jeg vet er spennende og jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven, sier Astrid Bugge Mjærum i en pressemelding.

- Jeg er veldig fornøyd med å få Astrid med på laget. Med henne får vi en engasjert kommunikasjonsdirektør som har solid erfaring med strategisk kommunikasjonsarbeid og som kan bidra til å videreutvikle etatens kommunikasjon i årene fremover, sier skattedirektør Hans Christian Holte i meldingen.

Astrid Bugge Mjærum inngår i etatens toppledergruppe. Hun starter i sin nye jobb i mars neste år.