Konsulent- og revisjonsselskapet PWC har valgt Stordalens PR-byrå, Storm Communications, til å være sitt nye kommunikasjonsbyrå.

- De er et nytt selskap som virkelig vil ha nye kunder og det merker man på den gode energien deres. Vi har taglinen «vil litt mer», og den innstillingen har også Storm. De er på og entusiastiske, og det setter jeg pris på. Det er rett og slett bra folk, sier markeds- og kommunikasjonsdirektør i PWC, Henrik Lervold, til Kampanje. 

Avslutter med GK
Tidligere har konsulentselskapet benyttet seg av Geelmuyden Kiese som sitt kommunikasjonsbyrå. Lervold beskriver overgangen til nytt byrå som udramatisk. 

- Det har vært et godt samarbeid, men nå følte vi at det var tid for å prøve noe nytt, sier han. 

Den tidligere E24-redaktøren, Per Valebrokk, mener det er en stor annerkjennelse å lande PWC som kunde. Han er nå partner og kundeansvarlig i Storm Communications. 

- Storm Communications skal være best i byen på selskapskommunikasjon, og det er en stor annerkjennelse at PWC velger oss. Vi gleder oss til å komme i gang med samarbeidet, det skal bli skikkelig moro å jobbe tett med Henrik og hans folk, sier han. 

Faller fra 95 meter høy bygning
Lervold bekrefter at deres nye samarbeid med Storm Communications sammenfaller med deres nye kampanje, «Trust Fall», som rulles ut tirsdag denne uken. 

- Storm er godt rigget for å ta denne kampanjen ut for oss, også i fortjent presse og andre steder. De skal hjelpe til med å plassere profilene, kommunikasjonen og strategien vår der den får best gjennomslag. Det vi jobber med er omstilling, uavhengig av bransje og sektor, og man kan på en måte si at vi loser norsk næringsliv inn i fremtiden, forteller Lervold. 

Det er det Publicis-eide reklamebyrået, New Work, som står bak kampanjen og reklamefilmen, hvor PWC gjennomfører verdens høyeste «trust fall»fra en 95 meter høy bygning i Cape Town. Kampanjen skal ifølge PWC symbolisere betydningen av å stole på noen. 

- Med dette sterke budskapet heier vi på kundene våre som er modige nok til å omstille seg, og viser at vi er der for dem når de skal ta steget inn i fremtiden. Vi vet at det kommer til å bli krevende, at det vil koste stor innsats over lang tid, men vi skal sørge for at de som våger, tar sats og hopper, lander trygt, sier Lervold.

Se filmen her: