Strømselskapet Norgesenergi innledet et samarbeid med PR-byrået Something Good for noen måneder siden og nå formaliserer de samarbeidet rundt strategisk PR og omdømmebygging.

- Vi er glade for å få Something Good inn som PR-byrå. Norgesenergi ønsker å ta en tydeligere samfunnsrolle og da er de en viktig sparringspartner for oss både i strategiarbeid og kreative uttak. Vi har nå flere kampanjer på trappene som vi gleder oss å sette ut i live, sier markedssjef Geir Arne Gundersen.

Norgesenergi skal fortsatt bruke Schjærven som reklamebyrå, men nå styrkes også satsingen på egne og fortjente medier.

- Something Good er et lite kinderegg av et byrå der vi, til tross for byråets størrelse, finner dyktige strateger, kreative hoder og effektive mennesker som ser behovet for å koble emosjonell kommunikasjon på den tradisjonelle markedsføringen. Det ene utelukker på ingen måte det andre, og vi ser frem til å ta merkevaren vår ut i nye former, sier PR-ansvarlig i Norgesenergi Rita Lund Thune.

Daglig leder i Something Good, Mai-Bente Paulsen, er selvfølgelig fornøyd med sin nye kunde.

- Norgesenergi er en kunde som passer oss som hånd i hanske. De er ambisiøse, men har likevel bena godt plantet på bakken. De skjønner verdien av å spille en rolle i folk sine liv og vet at det må springe ut fra bedriftens kjerne. Vi staker nå frem en modig kurs sammen, og har fått en oppgave som vi elsker.