Oppdrettsselskapet Grieg Seafood styrker seg på strategisk kommunikasjon og ansetter rådgiver fra Geelmuyden Kiese.

- Vår næring er så heldige at vi får bruke fellesskapets fjorder til å produsere sunn laks til hele verden. Da er vi helt avhengig av tillit der vi opererer. Ansettelsen av Kristina Furnes er viktig for å bedre dialogen med samfunnet rundt oss, også i samarbeid med andre aktører i bransjen. Vi er glade for at hun blir med på laget, sier Andreas Kvame, konsernsjef i Grieg Seafood.

Kristina Furnes kommer fra stillingen som rådgiver i Skandinavias største kommunikasjonsbyrå, Geelmuyden Kiese, der hun har vært de siste tre årene. Hun har jobbet mye med problemstillinger i ulike deler av sjømatnæringen. Hun er utdannet statsviter fra Universitetet i Oslo.

- Jeg har hatt fantastiske og lærerike år i Geelmuyden Kiese. Men når jeg fikk muligheten til å jobbe for et av de verdensledende selskapene i en av Norges viktigste næringer var det helt umulig å si nei. Havbruksnæringen er stadig viktigere for å mette en voksende verden med sunn mat. Grieg Seafood er fremoverlente på bærekraft, digitalisering og vekst, og jeg gleder meg veldig til å sette i gang, sier Furnes.

Grieg Seafood ASA er en av verdens ledende oppdrettsselskaper, som spesialiserer seg på atlantisk laks. Selskapet har et produksjonsmål på 100.000 tonn slaktet vekt i 2020 på sine anlegg i Rogaland, Finnmark, British Columbia i Canada og på Shetland i Storbritannia.

Grieg Seafood har omtrent 780 ansatte og hovedkontor i Bergen. Selskapet har vært notert på Oslo Børs siden 2007. Grieg Seafoods mål er lønnsom vekst, bærekraftig bruk av ressurser og å bli utvalgte kunders foretrukne leverandør.