Ina Vedde-Fjærestad er ansatt i PR-byrået Storm Communications. Hun kommer fra stillingen som finansjournalist i Kapital, hvor hun har vært i 11 år.

- Ina har lang erfaring fra mediebransjen, hun er finansfaglig sterk og har fulgt norsk næringsliv tett i mange år. Dette passer perfekt med vår ambisjon om å være best i byen på selskapskommunikasjon, sier byråleder Marius Parmann i en pressemelding.

Ina Vedde-Fjærestad begynte som finansjournalist i Kapital i 2007. Hun har også erfaring som journalist i E24, Reuters og fra Dagens Næringsliv. Gjennom sine 15 år som journalist har hun fulgt aksjemarkedet og norsk næringsliv tett, både i form av løpende rapportering, men også i form av å skrive analyser og kommentarer.

- Etter å ha jobbet som journalist i mange år og skrevet om alt fra små gründerselskaper til store internasjonale konsern, er jeg nå klar for å sette meg «på den andre siden av bordet» og bruke kompetansen min på en ny måte, sier hun. 

Ina Vedde-Fjærestad er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI og hun er Autorisert Finansanalytiker (AFA) fra Norges Handelshøyskole (NHH) og Norske Finansanalytikeres Forening.

Etter ansettelsen av Ina Vedde-Fjærestad teller teamet i Storm Communications totalt fem rådgivere. Før sommeren fikk byråleder Marius Parmann med seg tidligere E24-redaktør Per Valebrokk, tidligere Aker Solutions-direktør Bunny Nooryani og tidligere pressesjef i Danske Bank, Tina Berggård. I tillegg er Nils Apeland tilknyttet byrået som fast samarbeidspartner.

Storm Communications eies av Petter A. Stordalen, Per Valebrokk og Jan-Erik Larsens kommunikasjonsbyrå Kruse Larsen. Byrået har kontor i Inkognitogata i Oslo, i samme bygg som søsterbyrået Kruse Larsen.