Administrerende direktør Bente E. Engesland er i full gang med å ruste opp i byrået hun overtok 1. juni. 

- Vi er inne i en spennende og innovativ fase. Jeg er glad for å kunne fortelle at vi styrker laget med erfarne rådgivere innen digitalisering, design, medier og politisk analyse, sier Burson-Marstellers nye sjef i Norge.

Hun henter inn Maren Tanke som ny kommunikasjonsdesigner, seniordesigner Vegard Aspelund fra SDG, Ida Tørnquist fra Involve, prosjektleder og digital markedsfører Desiree Ytreeide Kråkøy fra Sempro, politisk ekspert Knut Hesla som skal styrke analysefeltet, og Øivind Idsø fra Dagbladet Pluss som skal jobbe med med PR.

Engesland forteller at hun har brukt sommeren på å stake ut retningen for Burson-Marsteller.

- Jeg er opptatt av at vi har rask reaksjonsevne for å svare på stadig tydeligere forventninger hos kunder som er i heftige omstillingsprosesser. Vi ser at stadig flere trenger tverrfaglig kompetanse. Og ikke minst: Vi trenger unge folk som er uredde for endring.

Les også: Ny PR-sjef allierer seg med mediebyrå: - Helt naturlig