Navn: Marius Parmann

Alder: 32

Stilling: Byråleder Storm Communications

Årets ferie: - Jeg ble pappa til lille Lyder i begynnelsen av juli, så sommerferien skal brukes til å bli kjent med ham. Det gleder jeg meg veldig til. Etter noe tid hjemme, planlegger vi å ta med oss Lyder og hans to stolte storesøsken til late dager, bading og is i Stockholms skärgård der vi har en sommerhytte.

Den perfekte sommermaten: - På sommerfesten vår ble det i år servert en helt fantastisk villsaupizza. Den stiller sterkt. Men den må jeg også nesten trekke frem i og med at råvarene kommer fra småbruket til Jan-Erik Larsen på Smøla. Jeg er ellers en aktiv og habil griller.

- Med Petter Stordalen på eiersiden ble Storm Communications raskt «Stordalens PR-byrå» i media. Er det en merkelapp dere vil trives med fremover?

- Absolutt. Nylig ble Petter kåret til Sveriges fremste kommunikatør, og blant norske næringslivsledere er han i en særklasse i å beherske og forstå kraften god kommunikasjon har på businessen. Vi er heldige som har slike engasjerte og dyktige eiere, men det er likevel teamet av rådgivere som utgjør byrået. Der har jeg fulgt Petters råd om å ansette de beste folka i byen: Per Valebrokk, Bunny Nooryani og Tina Berggård. Og vi kommer til å bli enda flere til høsten.

- Tenk deg at du arrangerte en utflukt i sommer og inviterer tre gjester. Hvem tar du med og hvor går ferden?

- Jeg skulle lagt opp en tur til Piemonte i Italia, med gåturer på formiddagen og rundtur til vingårder og restauranter fra tidlig ettermiddag. Så skulle jeg sendt min kone Nina på denne turen med tre gjester hun vil ha med seg. Vår nyfødte Lyder bestemte seg nemlig for å komme nesten to uker over tiden og tålmodigheten og den etterfølgende innsatsen hun har vist er overmenneskelig. Hun fortjener den turen mye mer enn meg.

- Hvor mange GDPR-eposter har du fått og hvor mange av dem har du lest?

- Nå jobber både Storm Communications og søsterbyrået vårt Kruse Larsen med kunder der disse problemstillingene er høyrelevante. Jeg har nok derfor lest flere enn snittet og lagt særlig merke til dem som lykkes med å kommunisere endringene på en tydelig og enkel måte. Personvern er viktig og personlig mener jeg det er bra at EU får på plass noen kjøreregler, så kan man alltid diskutere detaljene i implementeringene.

- Hvem eller hva irriterer deg aller mest i den norske medie- og kommunikasjonsbransjen?

- Skråsikkerhet.

- Hvilken overskrift drømmer du om å se på Kampanje.com i høst?

- «Innfører anbudskrav om åpne kundelister». Det snakkes stadig om åpenhet i bransjen, men vil politikerne gjøre noe med det så er den enkle løsningen å kreve åpne kundelister ved deltakelse i offentlige anbud.

- Hvem eller hva har du mest og minst tillit til i Medie-Norge?

- Jeg har stor tillit til mediene og var glad for å lese den nyeste medieundersøkelsen fra Reuters, som viste at flertallet også oppfatter det slik. Det jeg har liten tillit til er flokkmentaliteten. Det er urovekkende å hvor lite dissens det er i dekningen av noen av de aller største sakene i Norge.

- I 7 Elevens nye kondomreklame advares turistene mot klamydia. Hva advarer du dine utenlandske venner om når de kommer til Norge?

- Ølprisene på Aker Brygge.

- Høstens tv-duell står mellom Fredrik Skavlan på TV 2 og Anne Lindmo på NRK1. Hvem velger du og hvorfor?

- Med unntak av fotball-VM ser jeg sjelden tv live, men kommer nok å se begge disse i opptak. Det er dyktige talkshow-verter som er fin inspirasjon til arbeidet med å holde vår nye podkast «Stormkast med Valebrokk og Stordalen» blant landets mest populære økonomipodkaster. Den anbefaler jeg alle å lytte til i sommer!