Nina Riibe slutter som administrerende direktør i Geelmuyden Kieses norske datterselskap 16. mai, og begynner som partner i konsulentselskapet Considium.

Riibe har vært i Geelmuyden Kiese siden 2011, der hun startet som finansdirektør og viseadministrerende direktør i GK-gruppen.

- Etter syv fantastiske og lærerike år er det tid for meg å gjøre noe annet. Samtidig vil jeg si at jeg kommer til å savne de supre kollegene mine og takke for alle mulighetene jeg har fått i GK. Jeg har vært leder i over 20 år, og gleder meg til å jobbe med blant annet ledelse fra et annet perspektiv. Jobben som partner i Considium byr også på et opplegg og en fleksibilitet som tiltaler meg, sier Nina Riibe.

Samtidig er det klart at Riibe slutter etter et drøyt år i byrålederstolen i GK. Fra mars 2017 har hun ledet GKs norske virksomhet.

- Jeg ble overrasket da Riibe meddelte sin beslutning, men jeg forstår begrunnelsen. Nina Riibe og jeg har stått skulder ved skulder i syv år, og jeg er svært takknemlig for jobben hun har gjort for GK, sier Hans Geelmuyden, sjef i GK Gruppen

- Det ble ikke så lenge?

- Nei, men så har jeg vært sjef i to omganger da, sier Riibe til Kampanje.

Les også: Nina Riibe blir ny GK-sjef 

- Noen beslutninger passer aldri
Også høsten 2015 var Riibe sjef for en kortere periode i forbindelse med at Andreas Wabø sluttet som sjef for det norske kommunikasjonsbyrået etter fem år.

- Hvorfor var timingen for å slutte riktig akkurat nå?

- Noen beslutninger passer det jo aldri å ta, men jeg har vært i GK i syv år, har rukket å bli 51 år og synes det var på tide å gjøre noe helt annet, sier hun.

- Du skal begynne i konsulentselskap som partner hva blir annerledes?

- De siste årene har jeg ledet, men nå skal jeg jobbe som konsulent.

- Er det noe du har savnet som sjef?

- Jeg har vel ikke savnet å være konsulent, men jeg  har fått muligheten ti å samle mye erfaring som  jeg gleder meg til å ta med meg videre og dele med andre, sier hun.

Slår sammen ledergrupper
Samtidig med at Nina Riibe slutter har GK valgt å slå sammen sine to ledergrupper. Frem til i dag har GK hatt en egen norsk ledelse og en egen nordisk ledelse. Geelmuyden Kiese Gruppen teller 164 ansatte, og har kontorer i Bergen, København, Oslo og Stockholm. I 2017 hadde gruppen en byråinntekt på MNOK 167. En tredjedel av omsetningen kom fra kontorene i København og Stockholm. Resultat før bonus og utbytte ble åtte millioner kroner.

- GK er ikke bare Norge, men vi har faktisk 30 prosent av inntektene våre fra Sverige og Danmark. Vi prøvde derfor en ny modell hvor vi hadde en gruppeledelse på nordisk nivå og en norsk ledelse og der Nina ledet Norge og jeg ledet Norden. Nå slår vi disse to ledergruppene sammen til en felles ledelse etter initiativ fra Nina Riibe, sier Hans Geelmuyden.

- Så organiserte du bort din egen jobb, Nina Riibe?

- Dette var noe vi diskuterte i forbindelse med at jeg sa opp, sier Nina Riibe.

- Vi har gjort det på denne måten før, for selv om vi teller over 164 ansatte må vi fortsatt regnes som en liten mygg i det store bildet. Dette blir en mer effektiv måte å lede på, sier Hans Geelmuyden.

- Ingen knute på tråden dere i mellom?

- Nei, vi har jobbet sammen i syv år og stått skulder ved skulder sammen og fått til ganske mye vil jeg si. Jeg vil heller si at Nina Riibe har god kondisjon som har holdt ut med meg i syv år.

- Er det rekord i GK?

- Nei, stabilitet er noe som preger GK og det gjelder også på medarbeidersiden. Men kommunikasjonsmarkedet står overfor store endringer og da må vi også endre organisasjonen av og til, sier han.

Ny ledergruppe
Den nye ledergruppen vil bestå av foruten Hans Geelmuyden, Nina Marie Tjeldflaat, Anniken Olsen, Margrethe Geelmuyden, Geir O. Harnes og Svein Roger Selle.  

- Så nå blir Hans Geelmuyden enehersker i GK-gruppen?

- Nei, jeg skal lede sammen med en en sterk og god ledergruppe. Dette blir ikke noe one man show.

- Deg som leder er en permanent løsning eller skal du å jakte en ny GK-sjef?

- Dette blir permanent i den forstand at vi ikke skal ut å finne en ny kandidat eksternt. Vi rekrutterte Nina Riibe internt og det er et viktig hensyn for oss. Det ville vært et sykdomstegn hvis vi måtte ut og finne ledere eksternt.

- Sola skinner og det er sent på ettermiddagen før 17. mai. Tar du i bruk det eldste trikset i PR-håndboka her for å hindre omtale?

- Nei, dette var styrt av vår egen rytme. Vi hadde i dag et resultatpartnermøte der vi snakket om apriltallene og det var naturlig å orientere partnerne om dette først, sier Hans Geelmuyden.