Under to år etter at han forlot First House for jobben som kommunikasjonssjef i Audi Norge, har Øyvind Rognlien Skovli levert tilbake bilnøklene i Møller Mobility Group til fordel for en ny runde i PR-byrået hvor han er ansatt som seniorrådgiver.

I tillegg til sin tidligere rådgivningserfaring, har Skovli bakgrunn fra tv-bransjen hvor han blant annet har vært programredaktør i MTG. I 2013 ble han rekruttert til First House, før han i 2016 ble hentet til Audi Norge som kommunikasjonssjef.

- Du ble ikke lenge i Audi?

- Jeg hadde veldig gjerne blitt med lengre. Det er et veldig morsomt sted å være og det er en veldig spennende tid for bransjen. Audi Norge som selskap er veldig godt posisjonert for å lykkes i et marked i endring. Men det er ikke alltid man kan styre timingen helt selv, og da muligheten dukket opp i First House, kunne jeg ikke takke nei.

- Hvilken mulighet fikk du nå som du ikke hadde sist?

- Det har skjedd mye spennende i First House siden sist. Det er kommet til mange spennende og kompetente mennesker og mange spennende kunder og oppdrag. Det var med tungt hjerte jeg forlot selskapet sist, og det er derfor med litt ekstra glede at jeg vender tilbake.

- Kommer du til å fortsette å jobbe med bilbransjen i First House?

- Hvilke bransjer jeg skal jobbe med, vil tiden vise, men det er klart jeg har efaring fra en bransje som jeg synes er veldig spennende, og som jeg håper å få mulighet til å bruke.

Øybind Rognlien Skovli avløses av Morten Moum, som blir ny kommunikasjonssjef for Audi, Seat og Skoda i Møller Mobility Group.

- Han er en flink fyr. Det gjør det enklere å forlate selskapet når jeg vet at det er i trygge hender, sier Skovli.

First House-sjef Per Høiby gleder seg over å få sin tidligere kollega tilbake.

- Øyvind har et bredt spekter å spille på, og vi er veldig glad for at han valgte å komme tilbake til First House. Han har høstet verdifulle erfaringer hos Møller Mobility Group, hvor han har hatt kommunikasjonsansvar for Audi, men også jobbet med gruppens øvrige solide merkevarer, sier han i en pressemelding.