Sjefredaktør og administrerende direktør i økonominettstedet E24, Per Valebrokk, blir byråleder Marius Parmanns første ansettelse i Storm Communications, skriver Dagens Næringsliv (DN).

- Storm kommer til å bli en kjempesuksess fordi de beste folkene backer det, fordi forretningsideen er klar og fordi åpenhet er kjerneverdien. Jeg gleder meg veldig til å være med på å bygge opp dette byrået, sier Valebrokk i en pressemelding.

For få uker siden varslet kommunikasjonsbyrået Kruse Larsen etableringen av søsterbyrået Storm Communications i partnerskap med Petter A. Stordalen. Det nye byrået skal rendyrke selskapskommunikasjon, finansiell kommunikasjon og krisekommunikasjon.

Stordalen: - Vi bygger et nytt byrå med de flinkeste folka
Byråleder Marius Parmann beskriver ansettelsen av redaktøren som en drømmerekruttering

- Per har ledet oppbyggingen av det som i dag er Norges største og beste økonominettsted, og nå skal vi bygge Storm til å bli «best i byen» på selskapskommunikasjon.  At han nå ønsker å bli med i selskapet, viser med all tydelighet at vi kan lykkes med den ambisjonen, sier Parmann i meldingen.

Petter A. Stordalen er fornøyd med ansettelsen av Valebrokk.

- Vi bygger et nytt byrå med de flinkeste folka i bransjen. Med sin tunge medie- og ledererfaring og forståelse for digitale kanaler, er Per en perfekt match for selskapet. Han er dessuten en usedvanlig hyggelig fyr, og det er viktig for oss at det skal være gøy å både jobbe i og med Storm. Jeg er overbevist om at han kommer til å bli en svært ettertraktet rådgiver, sier Stordalen i meldingen.

Lang fartstid i Schibsted
Per Valebrokk har over ti års erfaring som ansvarlig redaktør og administrerende direktør i økonominettavisen E24.no og magasinet Dine Penger, som er eid av Schibsted-kontrollere VG. Valebrokk var med og startet E24 i 2006, sammen med blant andre daværende ansvarlig redaktør Hans-Christian Vadseth, som gikk til PR-bransjen og First House for noen år siden. Tidligere har Valebrokk vært ansvarlig redaktør i Skien-avisen Varden, nyhetssjef og journalist i VG, journalist i TDN Finans og aksjemegler. Han er utdannet siviløkonom med spesialisering i finans.

Storm Communications eies av kommunikasjonsbyrået Kruse Larsen (med blant andre Jan-Erik Larsen, Bjarne Håkon Hanssen), Petter Stordalen-selskapet Strawberry Equities AS og Per Valebrokk. Byrået har kontor i Inkognitogata i Oslo, i samme bygg som søsterbyrået Kruse Larsen.