Kaia Tetlie og Mats Ektvedt rykker opp som partnere og
medeiere i kommunikasjonsbyrået Corporate Communications.

- Jeg er veldig fornøyd med at to av våre dyktigste medarbeidere nå blir partnere. Kaia og Mats har i høy grad bidratt til firmaets fremgang de siste årene, sier Are Slettan, daglig leder og partner, i Corporate Communications i en pressemelding.

Corporate Communications har dermed 12 partnere og totalt 19 fast ansatte. 

- Når selskapet side oppstarten for syv år siden har vist sterk fremgang, skyldes det først og fremst en dyktig, erfaren og sammensveiset stab. Medeierskap bidrar til å rekruttere og holde på flinke folk. Derfor er det viktig for oss å kunne tilby eierskap til dyktige kolleger som Kaia og Mats, sier Slettan.

Kaia Tetlie har vært ansatt i Corporate Communications siden 2013. Hun beskrives som firmaets ledende ressurs på digital kommunikasjon og jobber mye inn mot helsesektoren.

- Det er motiverende å jobbe i et selskap som stiller høye krav og som har en tydelig karrierestige. Jeg gleder meg til å tre inn som medeier, få jobbe videre med spennende kunder og være med på å rekruttere nye, flinke folk, sier Tetlie.

- Knusktørt selskapsnavn 
Mats Ektvedt har vært ansatt i Corporate Communications siden 2016 og var før det tilknyttet som samarbeidspartner. Ektvedt har utstrakt journalist- og produsenterfaring, blant annet fra 12 år i TV 2, som reporter og redaksjonsleder i økonomiredaksjonen og Dokument 2. Han har også drevet eget produksjonsselskap. Han bistår kunder med medierådgiving og utvikling av kommunikasjonsstrategier.

- Det knusktørre selskapsnavnet kamuflerer et superlag med kompetente, morsomme og hyggelige kolleger. Å bli partner er inspirerende og garantert ikke noen hvilepute i dette selskapet, sier Ektvedt i pressemeldingen.