PR-byråene er tungt til stede på Arendalsuka og Kampanje besøkte de politiske vorspielene til Geelmuyden.Kiese, Gambit og First House for å sjekke ut hvem som hadde den beste stemningen (se video i bunn av saken).

For med bare noen timer igjen til den store partilederdebatten var det duket for flere politiske vorspiel med en rekke inviterte profiler fra både politikk, næringsliv og medier under Arendalsuka.

Kampanje tok turen innom førfesten til både First House, Gambit og Geelmuyden Kiese og tok en prat med Per Høiby, Henrik Halvorsen og Hans Geelmuyden som alle kunne skilte med både vorspiel, debattfest og ikke minst nachspiel i løpet av kvelden.

- Det er viktig å være her, men ikke i for stor grad heller. Det er ikke vi i PR- og kommunikasjonsbransjen som skal overskygge dette arrangementet, sier First House-sjefen Per Høiby.  

- Hva sier du til kritikken om at Arendalsuka er blitt lobbyistenes lekegrind?

- Jeg kan forstå det, for jeg synes omfanget av kommunikasjonsbyråenes tilstedeværelse i form av egne arrangementer begynner å ta litt av kanskje og det var jo ikke ideen, sier Høiby.

Etter partilederdebatten som alle PR-byråene viste på sine respektive barer i Arendal sentrum, kunne alle by på politisk nachspiel og Gambit-sjef Henrik Halvorsen var ikke i tvil om hvem som har den beste festen.

- Vi har alltid vært flinke på fest i Gambit, så den vinner vi, sier Halvorsen.

Men det store spørsmålet var hvem som fikk statsministeren på sitt nachspiel?