Nicolay Nickelsen slutter som Vice President for Global Partnerships i Telenor Group, hvor han har hatt ansvaret for å utvikle strategiske samarbeid med blant annet Google, Facebook og Amazon.

I Trigger skal han ifølge pressemeldingen jobbe med digital transformasjon, forretningsutvikling og skalering av virksomheter.

- Jeg hadde aldri sett for meg å begynne i et PR-byrå, men ble anbefalt å snakke med Trigger av folk som visste mye om hvor de er på vei. Da vi møttes ble jeg først nysgjerrig, så fascinert og deretter begeistret og da jeg fikk Triggers tilnærming til forretningsutvikling under huden ble jeg overbevist om at Trigger har det som trengs for å skape viktige verdier i fremtiden. Det arbeidet vil jeg være med på, sier Nicolay Nickelsen.

Oppholdet i PR-bransjen kan bli kort for Nickelsen. Trigger-sjef Preben Carlsen har tidligere sagt at de ikke lenger skal være et PR-byrå og ved slutten av måneden skal han presentere «nye» Trigger.

Les mer: Trigger-sjef tar knallhardt oppgjør med egen bransje (abonnement)

Nickelsen startet sin karriere i Akers Mic og gikk deretter til musikkbransjen. Før han startet på sin Telenor-karriere, var han med på å bygge Funcoms globale virksomhet. Nå omtales han som en nøkkelperson i utviklingen av Triggers nye konsept.

- Heldigvis var vi allerede i gang med å redefinere konseptet vårt da jeg møtte Nicolay for første gang, så da han fortalte at han ikke så for seg en fremtid i PR-bransjen, kunne jeg respondere med at det gjorde ikke vi heller. Siden har vi hatt mange interessante diskusjoner om hvordan man best kan ta grep for å møte konsekvensene av digitaliseringen, og vi fant fort ut at vi deler mange av de samme perspektivene. Nå gleder jeg meg enormt til å jobbe sammen med Nicolay for å hjelpe nye og etablerte virksomheter med å posisjonere seg for møtet med det teknologiske skiftet, sier Preben Carlsen, konsernsjef i Trigger.