Tina Jeanette Tharaldsen og Janicke Angerman Leiren tar over daglig drift av Iteo. De erstatter Andreas Thue og Erik Eskedal som fremover skal konsentrere seg om fag og kunder i byrået.

Tina Jeanette Tharaldsen var med på å starte Iteo og har 15 års byråerfaring og en utdanning innen strategisk PR og reklame. Hun får ansvaret for Iteos største avdeling; kommunikasjonsteamet.

- Da vi startet Iteo i 2011 var det for å bygge byrået vi selv ville jobbe i. Flere av oss som startet opp hadde erfaring fra globale byrånettverk, og visste hvordan vi ikke ville ha det. Vi satte oss derfor som mål å bygge Norges hyggeligste PR-byrå, og utviklingen har gått i rasende tempo, sier Tharaldsen.

Janicke Angerman Leiren er ny leder for digital rådgivning i Iteo Digital, som ble etablert i 2013. Hun kom til selskapet i januar 2016, da som prosjektleder, og har blant annet jobbet både redaksjonelt og kommersielt i over ni år for i Klikk.no i Egmont Publishing og vært produktsjef i Art of Taste.

- Gode budskap distribuert på en effektiv måte er en uslåelig kombinasjon i dagens marked, sier Leiren.

Iteo teller i dag 16 ansatte.

- Ambisjonen vår har alltid vært å være et lite og hyggelig byrå, og det skal vi fortsette å være. Vi skal rekruttere kompetansen som møter kundenes behov i årene som kommer, sier Tharaldsen.