Etter fem år i Zynk, der han primært har jobbet med selskaps- og finansiell kommunikasjon, er Andreas Buöen klar for ny jobb i Trigger.

- Andreas har en kompetanse som blir svært viktig for Trigger i arbeidet vi gjør sammen med kundene våre. Vårt fokus fremover er å bistå med å utvikle kundenes virksomhet, organisasjon, produkter og tjenester slik at de evner å posisjonere seg for en fremtid som kommer til å bli radikalt annerledes, sier daglig leder i Trigger, Bente Kvam Kristoffersen.

Buöen har mer enn ti års erfaring fra organisasjons- og næringslivet, både i Norge og internasjonalt, innen bransjer som teknologi, retail og consulting. I tillegg til Zynk har han tidligere rådgiverbakgrunn fra svenske Kreab og norske Varde Hartmark.

- Som person har jeg alltid vært litt trigger-happy, og som rådgiver ser jeg det nærmest som en plikt å både bredde og fordype min kompetanse, sier Buöen.

Han understreker at det har vært en vanskelig beslutning å forlate gode kollegaer i Zynk, men at han gleder seg til å ta fatt på spennende og nye utfordringer i tiden fremover.

- Trigger er et av markedets mest innovative miljøer, både når det gjelder målgruppeforståelse og strategisk posisjonering, og jeg gleder meg stort til å bidra inn i den mer strategiske og forretningsutviklende reisen Trigger har satt ut på, sier han.