- Tiden fremover byr på ekstremt mye spennende for Trigger, både på nye og eksisterende fagområder, da er det avgjørende for oss å ha den riktige kompetansen på huset. Derfor er vi veldig glade for å ha funnet de rette folkene som skal styrke byrået videre, sier daglig leder i Trigger, Bente Kvam Kristoffersen.

Ina Stavrum går inn i rollen som PR-rådgiver. Hun kommer fra Egmont, der hun har jobbet som journalist og forumansvarlig for Kvinneguiden. Hun har også tidligere jobbet som journalist i klikk.no, Fædrelandsvennen, Kampanje og Mediehuset Nettavisen.

- Fra utsiden fremsto Trigger som innovative, fremoverlente og ambisiøse. I tillegg virket det som en innmari hyggelig arbeidsplass, og jeg er glad for å se at det også stemmer fra innsiden. Her er det bra folk som gjør spennende ting. Jeg liker godt hvordan de ulike delene av byrået jobber sammen for å løse problemer for ulike målgrupper og, ikke minst, utvide hva Trigger selv kan bidra med. Det jeg gleder meg aller mest til er å lære av mine dyktige kollegaer, jobbe med varierte arbeidsoppgaver og ta del i reisen fremover. Det er inspirerende å få være med på, sier Stavrum.

Henning Hammer Torp blir også ny PR-rådgiver i Trigger. Han går fra en tilsvarende stilling i Circle K. Før dette har han jobbet som journalist i blant annet TV 2 og Nettavisen.

- I Trigger får jeg jobbe sammen med de beste folkene i bransjen og med de mest spennende og innovative prosjektene i Norge. Trigger setter mennesket og verdiskapning i fokus – noe som er viktig for meg. Derfor er det å jobbe her en drøm som går i oppfyllelse, sier Torp.

Thomas Dragsnes er ny innholdsrådgiver i Trigger. Han har erfaring både som partner og kommunikasjonsansvarlig for lederkonferansen Oslo Business Forum og som prosjektleder i innholdsmarkedsførings- og produksjonsselskapet Vibbio.

- Jeg har drømt om å jobbe i Trigger i flere år. Da sjansen kom grep jeg den med begge hender – jeg ser virkelig frem til å komme inn i et fantastisk kompetent arbeidsmiljø der jeg håper å utgjøre en forskjell med min varierte bakgrunn, sier han.

Også kreatørene Hanna Sætre og Siv Martine Nyborg melder overgang til Trigger. De har jobbet i team i Schjærven reklamebyrå siden i høst, etter at de gikk ut fra Høyskolen Kristiania i 2016.

- Det er sabla stas å få kome ombord på denne skuta. Trigger har ein visjon eg synast er utruleg spennande. Den kreative og uredde måten å tenke på, kombinert med ei framtidsretta og ung drivkraft, gjer Trigger til eit byrå eg verkelig gler meg til å bli ein del av, sier Sætre.

- Det føles faktisk ganske uvirkelig at dette er virkelig! Det er utrolig motiverende å få muligheten til å jobbe med en så entusiastisk gjeng, med et hjerte for det de driver med. Jeg gleder meg vanvittig mye til å bli en del av denne reisen, sier Nyborg.