Tidligere denne måneden kunne Kampanje melde at hele 33 norske bidrag fra 10 forskjellige PR-byråer er nominert til Sabre Awards - også kalt PR-EM - som tar plass i London 23. mai. Byråene blir vurdert etter branding og omdømme. 

Les mer: Over 30 norske vinnersjanser i PR-EM

I forbindelse med Sabre Awards deles det også ut priser for innsikt og innovasjon i det som kalles In2 Innovation Summit. Vinnerne ble annonsert i dag, og blant dem finner vi 7 norske vinnerbidrag. Geelmuyden Kiese - som også har flest norske nominasjoner i Sabre Awards - stikker av med tre innovasjonspriser, og er dermed bare én pris unna å være det PR-byrået i Europa med flest vinnerbidrag.

Også Try, JCP, Gambit Hill + Knowlton og Nucleus drar hjem med én innovasjonspris hver.

- Vi er kjempeglade for alle prisene og nominasjonene i Sabre Awards. Dette viser at GK er der vi skal være: i europatoppen innen kommunikasjon, sier administrerende direktør Nina Riibe i Geelmuyden Kiese.

GK vant med «An Empty Bottle is Full of Energy» sammen med Anti for Infinitum, «Nerd Against Nature» for Den Norske Turistforeningen og «The Hassle-Free Christmas» for Aker Brygge.

- Vi tiltrekker oss både mange nye kunder og spennende mennesker som vil jobbe med oss. Dette blir et sterkt år for GK, slår Riibe fast.

Hun tok over sjefsstolen i Geelmuyden Kiese i mars i år.

Les mer: Ny GK-sjef: - Det var en litt underlig situasjon (abonnement)

Se hele oversikten over vinnerne her.