- Bergen er Norges kommunikasjonshovedstad. Ingen steder i Norge kommuniseres flere ord per innbygger per sekund enn i Bergen. Derfor er det viktig for Skandinavias største kommunikasjonsbyrå å være hjertelig til stede i Bergen, sier Hans Geelmyuden, sjef i Geelmuyden Kiese Gruppen.

I dag offentliggjør han planene om et eget kontor i vestlandshovedstaden. Sentralt i byråets vestlandssatsing står bransjeprofilene Svein Roger Selle og Anders Nyland.

Selle, som er viseadministrerende direktør i Geelmyuden Kiese Gruppen, er tidligere eier og leder av det internasjonale reklamebyrået MK Norway. Nyland er tidligere sjefredaktør i Bergensavisen, og en av skaperne av Media City Bergen.

Med seg på laget har de to erfarne profilene PR-talentet Syver Hanken, som kombinerer NHH-studier med arbeid for GKs vestlandskontor.

- Kommunikasjon spiller en stor rolle. I Bergen er det slik at man tenker at Erna Solberg kommer herfra, og da kjenner man noen i regjeringen. Vi vet at det ikke er nok. Vi vet at man må ta embetsverket på alvor og delta i de demokratiske prosessene. Vi skal hjelpe Bergen å bli hørt i Oslo, sier Hans Geelmyuden.

Tidligere i mars ble det kjent atMorten Hofgaard Jørstad slutter som Geelmuyden Kieses norske sjef etter et drøyt år i jobben. Nå norsk sjef er Nina Riibe, tidligere økonomidirektør i Geelmuyden Kiese Gruppen, tar over den norske sjefsjobben.

Endringene i ledelsen forklarte konsernsjef Hans Geelmuyden med at verken byråinntekt eller resultat vokste Geelmuyden Kiese Gruppen i 2016

Les også: - De siste årene har vi investert mer enn noen gang

Tilbake i Bergen:

Svein Roger Selle sluttet i det bergensbaserte reklamebyrået MK Norway i 2015. Nå vender han tilbake til Bergen for å bygge opp GKs nye kontor.