Cecilie Ditlev-Simonsen blir partner i First House fra 1. mars med ansvar for fagområdet lederkommunikasjon. Hun kommer fra stillingen som konserndirektør i Gjensidige

- Cecilie har en unik kombinasjon av toppleder- og konsulenterfaring, og hun kan vise til solide resultater fra både industri og retail. Hun kunne velge og vrake blant tilbud fra kommunikasjonsbyråer, og vi er veldig stolte av at hun valgte First House, sier daglig leder Per Høiby.

Han ansatte også Ditlev-Simonsen i JKL i 2008. Hun overtok som sjef i byrået da han sluttet for å etablere First House.

- Mange toppledere ønsker seg en erfaren samtalepartner som har forutsetninger for å sette seg inn i deres situasjon og som samtidig kan se virksomheten utenfra. Cecilie har tidligere bevist at hun er en meget kompetent og etterspurt rådgiver. Med denne rekrutteringen forsterker vi vår satsing på strategisk rådgivning som går langt utover det som forbindes med et tradisjonelt PR-byrå, sier Høiby.

De siste fem årene har Cecilie Ditlev-Simonsen vært konserndirektør i Gjensidige, med ansvar for merkevare, kommunikasjon og markedsføring. Tidligere har hun blant annet vært konserndirektør i Hydro og administrerende direktør i kommunikasjonsbyrået JKL.

- Jeg har bestandig vekslet mellom ledelse og rådgivning og ser frem til å bistå eksisterende og nye First House-kunder med strategisk og operativ leder- og kommunikasjonsbistand, sier Ditlev-Simonsen.

- Jeg valgte First House på grunn av dyktige kolleger og tilgang på interessante og komplekse kundeprosjekter.