Den amerikanske restaurantkjeden TGI Fridays varsler en revitalisering av merkevaren sin. Første skritt er et nytt samarbeid med kommunikasjonsbyrået Trigger.

- Vårt valg av strategisk samarbeidspartner falt på Trigger. De formidlet en god forståelse for vårt ønske om å plassere merkevaren i en kontekst som er relevant for målgruppen i en verden som stadig forandres. Med valget av Trigger er vår ambisjon å posisjonere Fridays top of mind hos våre gjester når de skal velge sin restaurantopplevelse, sier Joel Bergman, som er markedssjef for TGI Fridays i Skandinavia.

- TGI Fridays er en leken og spennende merkevare med en historie som få kjenner til. Frihetsgraden er stor og det er en spennende reise vi er invitert med på. Vi gleder oss virkelig til å bidra med å gjøre TGI Fridays aktuell igjen og forsterke attraktiviteten, sier Lene Lyck Fasting, strategisk rådgiver i Trigger.

Arbeidet skal i første rekke handle om å posisjonere TGI Fridays for fremtiden.

- All den tid vi ser at kommunikasjon som virkemiddel er langt fra det eneste svaret på det å skape sterke emosjonelle bånd til kundene våre, er vi også åpne for at det kan trekkes konsekvenser og muligheter ut av dette arbeidet som også vil kunne få effekt på andre deler av kundeopplevelsen, utdyper Joel Bergman.

Les også: Festen over for Trigger-sjef - tar knallhardt oppgjør med bransjen (abonnement)