På snaue tre år har Burson-Marstellers Creative-avdeling vokst fra to til elleve personer. De siste fire inn døra er Catharina Eberlin, Thomas André Strømsnes, Lars Arve Bratteberg og Aina Larsen.

- Catharina, Thomas, Aina og Lars Arve vil ytterligere styrke B-M. De er sterke på sitt fag, men samtidig nysgjerrig på andres. Det er en god egenskap å ha i B-M, sier leder for avdelingen, Ann Elin Hvidsten.

Catharina Eberlin kommer fra Los&Co og er ansatt som senior designer i B-M Creative.

- Det skal bli spennende å jobbe med visuell kommunikasjon i et av landets ledende PR-byråer, og jeg ser frem til å bli kjent med alle de flinke folka i Burson-Marsteller. Jeg tar med meg massevis av entusiasme og nysgjerrighet, og jeg gleder meg veldig.

Thomas André Strømsnes kommer fra Kikkut hvor han har vært kreativ leder for design og interaksjon.

- Burson-Marstellers analytiske og innsiktsbaserte tilnærming til kommunikasjonsfaget kombinert med å integrere kreativ visuell- og digital kommunikasjon er noe jeg mener er helt grunnleggende for suksess.

Aina Larsen er grafisk designer og har åtte års erfaring fra designbransjen, sist som selvstendig.

- Jeg gleder meg til å få jobbe mer tverrfaglig med kommunikasjon, sammen med engasjerte og dyktige kollegaer. Muligheten til å jobbe i et av verdens største kommunikasjonsbyråer, med mange spennende kunder og oppdrag var avgjørende.

Lars Arve Bratteberg kommer fra designfirmaet Muuto i København, hvor han har jobbet in-house med grafisk design. Tidligere har han jobbet i Ernö.

- Det interessante med Burson-Marsteller, er de flyktige grensene mellom avdelingene og at man fra prosjekt til prosjekt arbeider i ulike konstellasjoner med kollegaer fra andre fagfelt. Jeg ser frem imot denne rollen som ikke avgrenser seg til det grafiske, men som åpner for tverrfaglig arbeid.