Det er Finansavisen som omtaler saken om en senior PR-rådgiver som skal jobbe i et «av landets ledende PR-selskaper», og som nå må forlate jobben. Årsaken er at mannen er tiltalt for økonomisk utroskap, bounndragelse og brudd på bokføringsloven. Til høsten må vedkommende møte i Asker og Bærum tingrett.

- Tillit er svært viktig for oss. Vi har ikke kjent til dette, men nå som vi har blitt kjent med det, så har vi bestemt oss for å avslutte vårt samarbeid med ham. Utover det kan jeg ikke gi noen kommentarer, siden vi anser dette som en personalsak, sier PR-byråets leder til Finansavisen.

I tiltalen ligger at mannen kjøpte aksjer privat for 10.000 kroner i 2010 og solgte de samme aksjene til eget selskap for 3,5 millioner kroner. På den måten fikk han slettet gjeld han hadde til eget selskap, skriver Finansavisen. Advokat Kim Gerdts representerer PR-rådgiveren, og sier at han nekter straffskyld.