DNB havner på bunn når det gjelder kundetilfredshet og tillit i en fersk undersøkelse fra Handelshøyskolen BI.

Forskningsprosjektet Norsk Kundebarometer ved BI måler hvor godt fornøyd kundene er med forskjellige bedrifter. På siste undersøkelse havner DNB på bunn blant bankene, med 66,8 poeng, ned fra 69,5 poeng i 2015.

– Resultatene indikerer at DNB opplever en tillitskrise. Det er verdt å merke seg at intervjuene ble gjennomført før saken om Panama Papers ble kjent, sier høyskolelektor Pål Silseth ved BI. Han er prosjektleder for kundebarometeret.

9.094 forbrukere er spurt om hvor godt fornøyd de er med bedrifter de er faste kunder hos i undersøkelsen. Datainnsamlingsperioden var fra januar til mars i 2016.

Helt på topp havner nettstedet Finn.no som får en kundetilfredshetscore på 84,8 av 100 mulige. Finn.no har ligget i toppsjiktet av barometeret de siste ti årene, men det er første gang de når helt til topps.

På de neste plassene følger Flytoget, Gudbrandsdal Energi, Skandiabanken, Volvo og Toyota.

Les også: DNB-direktør: - Tror ikke omdømmetapet reddes gjennom reklame