Geelmuyden Kiese forsterker laget på seniorsiden med Marianne Melfald. Hun kommer sist fra rådgivingsselskapet Proactima. I GK får hun et spesielt ansvar innenfor krisekommunikasjon, beredskap og medietrening.

Melfald har tidligere vært seniorrådgiver i Dinamo, Gambit Hill & Knowlton og Apeland. I tillegg har hun vært kommunikasjonsansvarlig i TV3, Viasat Broadcasting, Kulturhovedstaden Stavanger 2008, og Mills. Hun er utdannet beredskapsleder.

- Vi er glade for å ha fått en så erfaren strategisk rådgiver med på laget. Samfunnets behov for god krisekommunikasjon og beredskapsledelse er stort, og Marianne vil gi oss ekstra styrke på et område vi satser stort på. Hun kjenner allerede mange av våre kunder, og vil umiddelbart bidra inn i flere pågående leveranser, sier Morten Hofgaard Jørstad, administrerende direktør i Geelmuyden Kiese Norge.

- GK er det byrået med mest fart i bransjen i dag, og jeg er glad for å kunne bidra her. Kommunikasjonsfaglig er det forfriskende med et så bredt kompetansemiljø, med en spennende kobling av fagdisipliner, og et bredt spekter av kunder. Jeg brenner spesielt for beredskap og krisekommunikasjon, og kommer til å jobbe mye med dette. Men på dette stedet tror jeg man får prøvd seg på det meste innen faget og alltid lært nye ting. Jeg gleder meg, sier Melfald.