Det er teamet Scott Olav Allan og Henriette Frølich Holte fra Gambit H+K som skal reise til Cannes Lions og konkurrere med unge PR-talenter fra hele verden i juni.

- Teamet fra Gambit trakk det lengste strået på grunn av en usedvanlig kraftfull idé som demonstrerer teknologien til Future Home på en enkel og engasjerende måte. Teamet begeistret juryen med en solid strategi og viste innsikt i målgruppen, sier juryleder Rolf Aaneland.

Det er tredje året det arrangeres Cannes Young Lions PR og Norge har sendt team de to foregående årene også. Det var åtte unge PR-team konkurrerte om å bli Norges representanter i år.

Les også: Flere vil konkurrere i Young Lions

Vinnerteamet er naturlignok veldig glade.

- Dette er utrolig gøy. Vi hadde knalltro på ideen vår hele veien, men visste at det kom til å bli tøff konkurranse med så mange flinke påmeldte. Vi gleder oss til å representere Norge i Cannes, sier de to.