Nylig gikk fristen for å være med i konkurransen for å representere Norge i Young Lions PR (YL PR). Åtte team fra ulike byråer har meldt seg på i kampen, noe som er flere team enn tidligere.

- Konkurransen har bygget seg opp over tid her i landet, og nå ser vi resultatene. Flere byråer har fått øynene opp for Young Lions og mulighetene deltagelse i konkurransen gir, sier Stian Lyberg, styreleder i Komm, i en melding.

De åtte teamene kommer fra følgende byråer: Gambit, Nucleus og MSL Group, i tillegg til tre team fra Trigger og to fra PR-operatørene. Teamene som kan delta må være yngre enn 30 år i juni 2016.

Rett over påske skal de åtte teamene presentere sine bidrag for juryen, som deretter skal bestemme hvilket team som skal representere Norge.

I utvelgelsesprosessen skal teamene presentere et case for det norske startup-selskapet Future Home. For selve Young Lions-konkurransen i juni  er ikke oppdragsgiver valgt ennå. I 2015 handlet oppgaven om å få folk til å redusere sitt inntak av kjøtt, og kunden var Greenpeace.

I fjor var det Kine Syvertsen og Eivind Hammer Myhre fra PR-operatørene som representerte Norge i denne YL PR.

Les også: Skal kjempe om PR-heder i Cannes