Norges største PR-byrå, Gambit H+K, blir nå totalleverandør av PR-tjenester til Innovasjon Norge for de neste to årene.

- Å samarbeide med et av Norges mest spennende byråer, som er anerkjent i bransjen for sin faglige tyngde og evne til å være nyskapende, er noe vi ser veldig fram til. At de veldig tidlig har forstått kompleksiteten av hva Innovasjon Norge handler om og evner å finne gode kreative løsninger med en fin kanalmiks, gjør oss enda bedre rustet til å møte kommende utfordringer og løse nye oppgaver i det mulighetsrommet vi har, sier Kristin Welle-Strand, kommunikasjonsdirektør i Innovasjon Norge, i en pressemelding.

Avtalen gjelder for to år med muligheter for forlengelse i ytterligere to år. Hvilke PR-tjenester Innovasjon Norge vil ha behov for er en løpende vurdering, men avtalen innebærer at Gambit H+K skal være en nær og sentral partner Innovasjon Norge.

- Jeg har lyst å berømme Innovasjon Norge for å være innovative i anbudsforespørselen, sier Gaute Engbakk, administrerende direktør i Gambit H+K, i meldingen.

- I motsetning til mange offentlige anbud, så åpnet de for kreativitet i hvordan leverandøren valgte å besvare forespørselen. Det ga helt andre muligheter for å demonstrere kompetanse innenfor samfunnsforståelse, selskapskommunikasjon og markedsføring og merkevarebygging enn en standard CV konkurranse som en del offentlige anbud ender opp som.

Han ser fram til oppgavene som venter.

- Norge står midt i en omstilling, samtidig som Innovasjon Norge også omstiller egen organisasjon. I denne fasen vil det være økt utålmodighet blant politikere, i næringslivet og blant andre interessenter. De ønsker å se et Innovasjon Norge som leverer resultater. I en slik situasjon er god kommunikasjon helt kritisk. Vi har jobbet knallhardt for å vinne Innovasjon Norge, er ekstremt motivert og ser frem til et tett og godt samarbeid, sier Engbakk.

Skal samarbeide: Ansatte i Gambit og Innovasjon Norge skal jobbe tett framover. Her er Kristin Welle-Strand i Innovasjon Norge (fra venstre), Scott Allan, Bettina Ellefsen, Nils Broström, Frank Langva (Innovasjon Norge), Steffen Fjærvik, Simen Sletsjøe, Simen Johannesen og Gaute Engbakk. Foto: Susanne Egset.