PR-byrået Corporate Communications økte omsetningen og overskuddet i 2015, et år hvor sjefene ble byttet ut. I mars i fjor kunne Kampanje melde at det var duket for et lederbytte i Corporate Communcations. Tom Berntzen (64) og Geir Beitveit Bjørlo (39), som hadde ledet byrået siden oppstarten i 2011, ble etterfulgt av to av byråets yngste partnere, Maria Melfald Tveten (31) og Ben Holan (34).

Les mer: Blir PR-bransjens yngste lederduo

Selskapet hadde byråinntekter på 24 millioner kroner i 2015, en vekst på åtte prosent fra året før. Driftsresultatvar på fem millioner kroner, som tilsvarer en økning på åtte prosent. Tallene er ennå ikke reviderte.

- Vi legger bak oss et godt år. Hovedprioriteringene for 2015 var å øke inntjeningen per ansatt og rigge selskapet for videre offensiv vekst de kommende årene. Begge deler har vi lykkes med, sier daglig leder og partner Ben Holan.

Før jul ansatte byrået tidligere statssekretær Roger Sandum og Andreas Tinglum, som begge kom fra konkurrenten Gambit H+K. De to skal lede selskapets satsning innen samfunnskommunikasjon, politisk rådgivning og myndighetskontakt. En annen nyansatt, Christina Glenn, startet i selskapet i midten av januar. Hun har erfaring som rådgiver i Washington-byrået SKDKnickerbocker, som spesialiserer seg på myndighetskontakt og samfunnskommunikasjon.

Les mer: Seniorteam i Gambit går til PR-konkurrent

Les mer: Henter inn nye PR- og digitalhoder

Saken fortsetter under bildet.

Nyansatt: Christina Glenn er har nettopp startet i PR-byrået. 

Corporate Communications har nå 14 fast ansatte, hvorav 10 er partnere. I tillegg har selskapet fire tilknyttede eksterne samarbeidspartnere. 

- Vi opplever i økende grad at kunder ønsker å forholde seg til erfarne rådgivere. Vi jobber derfor i små team av erfarne rådgivere der våre seniorer selv gjør produksjonsarbeidet. Kombinert med lav turnover i selskapet får kundene våre dermed høy kontinuitet i kundeteamene, og leveranser av god kvalitet, sier Maria Melfald Tveten, daglig leder og partner.

Tom Berntzen, Geir Beitveit Bjørlo, Håkon Rønning og Petter Halvorsen brøt ut av Geelmuyden.Kiese i 2011 og startet eget selskap, Corporate Communications.

I august kunne Kampanje melde at Berntzen var ferdig som partner og eier i Corporate Communications, som han selv var med og startet og som han ledet i fire år.

- Jeg har trukket meg ut, men jeg skal fortsette å samarbeide med Corporate Communications, fortalte Berntzen til Kampanje.

Les mer: Berntzen slutter i PR-byrå