Med Gaute Engbakk ute av sjefsstolen i Gambit, slipper styreleder Lars Erik Grønntun sin gode venn og mangeårige partner Henrik Halvorsen til. Halvorsen settes inn fra Europa-ledelsen og  tiltrer som leder i selskapet med virkning fra 1. mars.

Halvorsen kjenner Gambit svært godt etter å ha vært med på å bygge opp og lede deler av selskapet siden oppstarten.

- Jeg ser veldig frem til å ta ledertrøya i Gambit H+K. Fokus for hele teamet nå blir kunder, kunder, kunder – samt å styrke det gode og løsningsorienterte «Gambit-DNA-et». Som i alle menneskeorienterte selskaper er teamet det viktigste og folkene våre må oppleve at de lærer mye, og har det moro på jobben. Vi skal også ta inn noen nye profiler de neste månedene for å løfte de viktigste satsningene et par hakk til, sier Halvorsen i en melding.

Fra 2011 har han sittet i Europa-ledelsen, og de siste årene har han hatt ansvaret for å følge opp Hill+Knowlton Strategies’ kontorer i Norden, Øst-Europa og Tyskland. H

Selskapet sier en melding at Gambit vil levere rundt fire millioner kroner i overskudd for 2015 etter å ha tapt over åtte millioner kroner i 2014.

Les også: Misfornøyde PR-rådgivere flykter fra Gambit (krever innlogging)

Les også: Mannefall i Gambits nye reklamesatsing

I juli i fjor skrev Kampanje at Gambit nedbemannet med 20 årsverk siden 2014. Årsaken var svakere økonomisk utvikling.

- Det er ingen hemmelighet at litt for mange sluttet hos oss i fjor. Samtidig ser vi når vi nå rekrutterer at vi er en attraktiv arbeidsgiver blant annet fordi folk som slutter i Gambit går til meget spennende jobber. Samtlige av de du nevner, hvorav ikke alle var tilknyttet Bisqit for øvrig, har tatt nye spennende skritt i sin karriere. Som Kampanjes lesere tydeligvis har fått med seg, siden vi er på listen over sommerens mest leste saker, har vi ansatt mange dyktige mennesker de siste månedene. Og flere kommer til i løpet av året, ikke minst kommer nå tidligere ansatte tilbake, noe som viser at det oppleves at det er ny giv i selskapet, sier Engbakk.

Les også: Kraftig millionsmell for Gambit

Les også: Nomeland slår tilbake mot Grønntun