Geelmuyden Kiese er Samsungs nye PR-byrå i Norge etter det som skal ha vært en bred byråkonkurranse.

-Vi ble sjarmert og imponert over Geelmuyden Kieses brede kompetanse og gode humør, og gleder oss til samarbeidet, sier Malin Rönnmark, nordisk kommunikasjonssjef i Samsung.

- Geelmuyden Kiese har både stor bredde, lang erfaring og dyp kompetanse på en rekke områder som er viktige for oss i tiden som kommer, fortsetter hun.

Samsungs produktportefølje spenner fra mobiltelefoner, tv og lyd til hvitevarer og løsninger for smarte hus. I året som kommer vil det ifølge Samsung være mye fokus på Internet of Things (IoT). Samsung spår at 2016 blir året der IoT går fra å være fremtidsvisjoner til å materialisere seg i produkter som endrer folks hverdag.

-Vi gleder oss enormt til å jobbe med Samsung, et av verdens mest innovative selskaper. Samsungs produkter og teknologi kommer til å endre hverdagen til mange nordmenn i årene som kommer, og vår kompetanse kommer aller best til sin rett når vi jobber med kunder som har en viktig samfunnsmessig rolle, sier Morten Hofgaard Jørstad, administrerende direktør i Geelmuyden Kiese.

Trigger har tidligere vært Samsungs PR-partner i Norge.