Fredag kveld vant super-blogger Sophie Elise flere priser under bloggkåringen Vixen Blog Awards, og den store «snakkisen» etter fredagens arrangement var bloggerens puppestunt fra scenen.

Superblogger Sophie Elise (21) viste puppen på Vixen Blog Awards fredag. Så sa hun at hun gjorde det fordi hun er lei kroppspress.

Les også: Sophie Elise er Årets blogger

Camilla Kim Kielland i PR-byrået Trigger er spent på hvordan Sophie Elise vil følge opp helgens stunt - som ifølge Sophie Elise selv ble gjort fordi hun «er lei kroppspress».

- Hvis hun ville ha oppmerksomhet og debatt var det jo kjempesmart. Nå tror jeg det er mange som lurer på hvor de egentlig har henne: Er hun ikke helt god? Eller er hun en lur forretningsdame? Er hun genial eller kynisk, spør Camilla Kim Kielland i PR-byrået Trigger i VG.

Nå er Kielland spent på hvordan Sophie Elise vil følge opp helgens stunt.

- Hun er ekspert i å kaste brannfakler inn i den offentlige debatt og bli stridens kjerne, for så å trekke seg tilbake. En genial måte å få støtte og oppmerksomhet på.

Sophie Elise er blitt landets største blogger og vippet «Fotballfrue» ned fra tronen.  Den siste tiden har hun også begynt å vise frem andre interesser enn silikon og sminke. I fjor startet hun en kampanje mot bruken av palmeolje i Freias påskesjokolade.

Selv sier bloggeren at det hun gjør aldri er planlagt.

- Det at nipplene mine ble vist på scenen er noe som ble bestemt i dag. Det at jeg fikk de kommentarene visste jeg ikke før jeg gikk opp, og at jeg vant visste jeg i hvert fall ikke... Jeg er ikke en sånn «planlegger», det jeg gjør er aldri planlagt, sier Sophie til 730.

PR-rådgiver:

Camilla Kim Kielland er PR-rådgiver i Trigger.