I går var det prisutdeling i European Excellence Awards, som fant sted i Stockholm. Og Trigger kunne hente hjem hele fem gull. To av disse ble delt ut for jobben byrået har gjort for Kari Traa og «Trollfighters», mens Trigger også vant gull for sitt samarbeid med Ikea som flyttet til Ringsaker, DNB «Lærepenger» og for Plan Norge og «Stopp bryllupet».

- Å få en slik annerkjennelse i konkurranse med de aller beste byråene i Europa er helt fantastisk. Vi kan ikke få takket kundene våre nok for at de tør å tenke nytt sammen med oss. Dette er virkelig en lagseier. Å runde av året med fem gull i European Excellence Awards gjør oss om mulig enda mer motivert til å gi jernet videre og vi gleder oss stort til 2016, sier daglig leder Bente Kvam Kristoffersen i Trigger Oslo.

Dette er første gang et norsk byrå vinner fem gull under European Excellence Awards. Trigger hadde totalt elleve finalister videre. Blant de nordiske byråene var det svenske Prime som ble mestvinnende nordisk byrå med seks gull.

Sykepleiere vant også
Også Burson Marsteller og Geelmuyden Kiese kunne innkassere gull i går. Burson Marsteller vant med «The Expert Campaign» for Norges Sykepleieforbund, mens Geelmuyden Kiese vant gull for jobben «Disrupting the funeral industry».

Det er magasinet Communication Director som arrangerer prisen, og hvert år vurderes tusenvis av innsendte arbeider av en jury på rundt 30 kommunikasjonfolk fra bedrifter, utdanningsinstitusjoner og organisasjoner i Europa.

Her kan du se alle vinnerne av European Excellence Award.