Kommunikasjonsbyrået Corporate Communications, som ble etablert av utbrytere fra Geelmuyden Kiese, henter seniorteam fra Gambit H+K for å lede selskapets satsing innen samfunnskommunikasjon, politisk rådgivning og myndighetskontakt.

Tidligere statssekretær Roger Sandum og Andreas Tinglum går inn som partnere i Corporate Communications fra og med 15. februar 2016. De kommer begge fra stillinger som seniorrådgivere i avdeling for samfunnskommunikasjon i Gambit H-K.

 - Stadig flere av kundene våre etterspør spisskompetanse på politisk analyse og rådgivning. Derfor kontaktet vi Roger og Andreas, som besitter den ideelle kombinasjonen av politisk kompetanse, solid forretningsforståelse og gode rådgivergener, sier Ben Holan, daglig leder og partner i Corporate Communications, i en pressemelding.

Roger Sandum har jobbet som seniorrådgiver i Gambit H+K siden 2012. Før det var han statssekretær for Kristin Halvorsen i seks år, i henholdsvis Finansdepartementet og Kunnskapsdepartementet. Sandum har også jobbet rådgiver i SVs stortingsgruppe og har åtte års erfaring fra Romerikes Blad.

Les også: Fra SV-Kristin til PR-bransjen

Andreas Tinglum har jobbet i Gambit H+K de siste åtte årene, og har vært leder for byråets krise- og beredskapsteam de seneste årene. Han jobber i hovedsak med myndighetskontakt, krise- og medie-håndtering og kampanjer. Han har tidligere jobbet som fylkessekretær i Oslo SV, rådgiver i SVs stortingsgruppe og som politisk rådgiver for ledelsen i YS-organisasjonen Delta.

Les også: PR-bransjen plukker politikere

Corporate Communications hadde i 2014 en byråinntekt på 22,2 millioner kroner. Selskapet har i dag 11 fast ansatte, hvorav åtte er partnere, pluss fire tilknyttede samarbeidspartnere. I august skrev Kampanje at Tom Berntzen, som tidligere jobbet i Geelmuyden Kiese, var ferdig som partner og eier i Corporate Communications, som han selv var med og startet og som han ledet i fire år. Det bekreftet Berntzen selv overfor Kampanje i august.

Tom Berntzen, Geir Beitveit Bjørlo, Håkon Rønning og Petter Halvorsen brøt ut av Geelmuyden.Kiese i 2011 og startet eget selskap, Corporate Communications.

I mars kunne Kampanje melde at det var duket for et lederbytte i Corporate Communcations. Tom Berntzen (64) og Geir Beitveit Bjørlo (39), som hadde ledet byrået siden oppstarten i 2011, ble etterfulgt av to av byråets yngste partnere, Maria Melfald Tveten (31) og Ben Holan (34).

Les mer: Berntzen slutter i PR-byrå

Les mer: Blir PR-bransjens yngste lederduo