Samferdselsminister og Frp-nestleder Ketil Solvik-Olsen ville ikke gi en kommentar til Dagbladet da han fikk kritikk for flere uttalelser på Facebook, men valgte dagen etter å svare på egen Facebook-side. Solvik-Olsen valgte samme strategi etter påstandene i Dagens Næringsliv om at han hadde fått kommunikasjonssjefen sin fjernet fordi hun ikke hade vært velvillig nok innstilt på å gi statsråden «partipolitisk bistand», men denne gangen på egen blogg.

Jette Christensen, Ap-representant i kontroll- og konstitusjonskomiteen, sier til Aftenposten at hun mener det er feigt av statsråden.

- Jeg forstår at det er veldig behagelig kun å kommentere på sine egne premisser. Men så er det heldigvis sånn at vi har en offentlighet som krever svar på den aktuelle sakens premisser, ikke de premissene man legger selv. Jeg forstår at statsråden synes det er ubehagelig, sier Christensen til Aftenposten.

Solvik-Olsen gir følgende svar til avisen på kritikken:

«I lys av den brede interessen for saken i helgen anså jeg det som mest hensiktsmessig å dele min kommentar med alle medier samtidig, gjennom bloggen min.»