Torbjørn Sølsnæs går fra Høyres stortingsgruppe til stilling som seniorrådgiver i det ferske PR-byrået Kruse Larsen, som ledes av tidligere First House-partner Jan-Erik Larsen.

- Jeg gleder meg til å jobbe i Kruse Larsen, og ser frem til å være med og bygge selskapet videre. Jeg gleder meg også til å jobbe sammen med Jan-Erik Larsen igjen. Han er en av landets fremste kapasiteter på strategisk posisjonering og politisk analyse. Vi var kolleger i First House i sin tid, og gjorde mange spennende prosjekter sammen der, sier Sølsnæs.

Han har vært seniorrådgiver i Høyres stortingsgruppe med ansvar for strategisk kommunikasjon for parlamentarisk leder Trond Helleland. Den siste tiden har Sølsnæs jobbet mye med tiltak for å håndtere den store asyltilstrømmingen.

- Kruse Larsen er et nystartet selskap, men det er allerede betydelig kompetanse samlet der. For meg var det i tillegg avgjørende at selskapet har helt åpne kundelister, sier Sølsnæs.

- Jeg er veldig glad for at Torbjørn Sølsnæs har takket ja til vårt tilbud. Han sto øverst på min liste over mulige nyrekrutteringer. Torbjørn har lang politisk erfaring på flere nivåer, og god oversikt over alle de sentrale politiske prosessene i Norge. Jeg kjenner ham ikke minst som en god kollega, og det er viktig i et lite firma som vårt, hvor vi jobber tett på hverandre og tett på kunden, sier Jan-Erik Larsen, daglig leder i Kruse Larsen.

Selskapet ble startet 1. april i år, og teller fire fast ansatte rådgivere og dessuten tilknyttede ressurser tilsvarende to årsverk.

Les mer: Larsen går fra TV 2 til farens PR-byrå