Norske Trigger har 11 shortlist-plasseringer i European Excellence Awards. Ingen andre byråer har flere plasseringer. Trigger er også nominert i den prestisjefylte kategorien Årets Byrå i Europa, som første norske byrå.

- Jeg er utrolig stolt av at vi har så mange ulike arbeider i finalen. Dette er arbeider som absolutt alle i Trigger har vært involvert i, og de spenner over de aller fleste områder innenfor kommunikasjonsfaget. Derfor er dere først og fremst en herlig bekreftelse på at vi kan tilby stor faglig bredde og at vi leverer kvalitet som byrå - ikke som enkeltrådgivere. At vi alene, med våre 45 ansatte, har flere nominerte enn de største byrånettverkene i verden skal jo egentlig ikke være mulig, men når det likevel skjer sier det mye om at vi har en faglig metodikk som skaper svært gode resultater og det er virkelig inspirerende, sier Bente Kvam Kristoffersen, daglig leder i Trigger i Norge.

PR-operatørene er videre med fire finalister, Geelmuyden.Kiese er videre med tre, Burson-Marsteller, Apeland og IMG Enterprise er videre med to hver, mens Iteo Consulting, Zynk og Släger er videre med en jobb hver.

Her er oversikten over alle finalistene.