Partner og seniorrådgiver i First House, Torbjørn Giæver Eriksen, slutter for å bli leder for samfunnskontakt og politikk i Norsk olje og gass.

- Jeg er svært tilfreds med å få Torbjørn på laget. Han har unik politisk erfaring og svært solid kunnskap om det norske samfunnet, sier Tommy Hansen, direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt i Norsk olje og gass i en pressemelding.

Eriksen har en mastergrad i offentlig politikk fra Princeton University, og har tidligere vært sekretær for Arbeiderpartiets bystyregruppe i Oslo, rådgiver for Arbeiderpartiets Stortingsgruppe, politisk rådgiver i Finansdepartementet og statssekretær for statsminister Jens Stoltenberg. Siden 2012 har han vært partner i PR-byrået First House. 

 - Olje- og gassindustrien er Norges suverent største og viktigste næring. Når man har jobbet med politikk vet man hvor enormt viktig denne næringen er for det norske velferdssamfunnet. Nå gleder jeg meg til å bidra til nye kapittel i historien om det norske oljeeventyret, sier Torbjørn Giæver Eriksen.

Norske olje og gass er bransjeforening og arbeidsgiverorganisasjon for olje- og gasselskap og oljeserviceselskap på norsk sokkel. Torbjørn Giæver Eriksen starter i sin nye jobb 1. desember.