10. november er det klart for årets Gullkorn-utdeling. Nå har juryen plukket ut 25 kvalifiserte bidrag blant 56 innsendte som konkurrerer om priser i fem kategorier. Alle de kvalifiserte bidragene skal presenteres under utdelingen som foregår på Latter i november. Deretter skal juryen utnevne tre finalister i hver kategori før vinneren kåres.

Se alle kvalifiserte bidrag her!

Det er Trigger som leder an i konkurransen med ni bidrag på shortlist. Byrået er representert i fire av fem kategorier. Det er også Trigger som har sendt inn aller flest bidrag. Deretter følger Geelmuyden Kiese med fire bidrag.

Triggers Stopp bryllupet-kampanje for Plan Norge er blant de mest profilerte bidragene og kjemper om pris i kategoriene Ikke-kommersiell markedskommunikasjon og Mynidghetskommunikasjon.

Tidligere i år stakk samme jobb av med den gjeveste prisen under SABRE Awards i London, som uoffisielt kalles for PR-bransjens EM, nemlig platinum-prisen for «Best in Show».

Les mer: Trigger stjal showet i «PR-EM»

Kampanjen ble imidlertid utestengt fra reklamebransjens prisutdeling, Gullblyanten.

Les mer: Reklamevinner vraket i Gullblyanten

Også Gjensidiges og Trygg Trafikks Hold fokus-kampanje, som er sendt inn av PR-operatørene, er kvalifisert i to kategorier, Virksomhetskommunikasjon og Kommersiell markedskommunikasjon.