NRK har gått gjennom regningene First House har fått refundert av fylkeskommunen Telemark.  First House jobbet med et prosjekt som har en ramme på drøyt seks millioner kroner. Hittil har First House fått betalt 3,8 millioner kroner.  Regningene, som kommer på toppen av de 3,8 millionene, viser utgifter til middager på blant annet The Thief, Teatercafen, Grand og Lofoten fiskerestaurant.

En av regningene First House har levert til fylkeskommunen er fra en helaften på Lofoten fiskerestaurant. Regningen viser at de ni deltakerne drakk og spiste for til sammen 13.142 kroner. Denne kvelden var både Frp-politikerne Bård Hoksrud og Kåre Fostervold og Bjørn Richard Johansen fra First House til stede.  Partner Bjørn Richard Johansen i First House har fått refundert utgiftene for softis med strø, Snickers, Polly-bar og ostepølse.

Nå beklager administrerende direktør Per Høiby i First House.

- Vi ser at det var uheldig og umusikalsk å fakturere småutgifter som for eksempel mat på vei til møter i et så omfattende prosjekt. Dette burde vi ha fanget opp selv. Vi har beklaget dette overfor kunden og den oppmerksomhet det har skapt, sier Høiby til Aftenposten.