Denne uken kunne NRK meldte at First House og fylkeskommunen har fått refundert alt fra middager på Grand og The Thief til softis med strø og Red Bull på Telemark fylkeskommunes regning.

Nå vil First House betale tilbake flere av de refunderte utgiftene, melder NRK.

- Det som vi har av utlegg knyttet til disse regningene som har vært omtalt tidligere i uken om is og brus og peanøtter og cola det skal selvfølgelig betales tilbake og det er jeg den første til å beklage at jeg ikke vurderte det bedre, sier Bjørn Richard Johansen, intitativtaker og partner i First House, til NRK.

Administrerende direktør Per Høiby har også beklaget at PR-byrået fikk dekket de mye omtalte regningene.

- Vi ser at det var uheldig og umusikalsk å fakturere småutgifter, som for eksempel mat på vei til møter, i et så omfattende prosjekt. Dette burde vi ha fanget opp selv. Vi har beklaget dette overfor kunden og den oppmerksomhet det har skapt, sa Høiby til Aftenposten.

Les mer: Nå beklager First House regninger for softis med strø

Les mer: Legger frem First House-regninger