Andreas Wabø (46), som har ledet PR-byrået i fem år, har sagt opp sin stilling. Det opplyser Geelmuyden Kiese i en pressemelding i ni-tiden onsdag.

- Dette har vært en fantastisk reise, og fem år er lang tid i byråverdenen. GK er nå et helt annet selskap enn da jeg tiltrådte som adm. dir. i 2010. Nå har vi kommet til et punkt hvor andre krefter skal få ta over. Jeg vil gjøre noe nytt, og planlegger å starte egen virksomhet, sier Andreas Wabø i meldingen.

- Da Andreas overtok den daglige ledelsen i Norge i august 2010, hadde vi i fem år konsentrert oss om å trimme driften, og betale ned gjelden vi tok opp da vi kjøpte selskapet tilbake fra finansielle investorer i 2006. Bestillingen til Andreas var ny vekst. Den bestillingen har han levert godt på. Nå takker jeg Andreas for flott innsats, og ønsker ham lykke til videre, sier styreleder og sjef i Geelmuyden Kiese Gruppen, Hans Geelmuyden. Veksten i GK Norge første halvår 2015 var 21 prosent.

Nina Riibe (48) konstitueres som administrerende direktør til ny leder er ansatt. Riibe kommer fra stilling som viseadministrerende direktør i Geelmuyden Kiese Gruppen.