Prisfesten fortsetter for Trigger og deres Stopp Bryllupet-kampanje for Plan Norge. I går kveld stakk jobben av med den gjeveste prisen under SABRE Awards i London, som uoffisielt kalles for PR-bransjens EM, nemlig platinum-prisen for «Best in Show».

Trigger vant også en pris i kategorien Measurement and Evaluation og gull i kategorien Institutional Image for samme jobb. I tillegg fik Trigger gull i kategorien Home and Furnishings for sitt arbeid med Jordan Maleverktøy.

Under prisutdelingen fikk Trigger også overrukket prisen for Årets kreative PR-byrå.

- Det er helt ufattelig at vi har gått helt til topps i konkurranse med over 2000 arbeider fra Europa, Midt-Østen og Afrika! Denne kvelden går rett inn i historiebøkene og akkurat nå er jeg så inderlig stolt av alle de ekstreme kvalitetspersonene jeg har gleden av å kalle mine kollegaer. Ikke langt bak følger de kløktige kundene våre som alltid sørger for å gjøre oss enda bedre enn vi var i går. Uten dem hadde dette aldri vært mulig, så jeg er så glad for at vi får jobbe med så mange flinke folk, sier Preben Carlsen, daglig leder i Trigger.

Les mer: - Største PR-kampanjen i norgeshistorien

I tillegg til Trigger gjorde markerte også Geelmuyden.Kiese seg sterkt under konkurransen. Geelmuyden.Kiese tok gull i kategorien Employee Communication for kampanjen «The Social Ironman» for PwC Norway, gull for beste nordiske kampanje i kategorien Geographic Categories for «Prøv min hybrid» med Saatchi & Saatchi for Toyota, samt i kategorien Marketing to Youth med kampanjen ClearasilBFF for Reckitt Benckiser/Clearasil. Sistnevnte pris markerer samtidig Geelmuyden.Kiese Sveriges første SABRE-pris.

GK fikk også overrakt prisen for årets beste konsulentbyrå i Norden under utdelingen.

- SABRE-prisene og spesielt prisen som beste nordiske byrå bekrefter at vi er på riktig vei og at vår nordiske profil og satsing på kreativitet har lykkes. Vi gratulerer også våre oppdragsgivere med prisene for spennende utfordringer og godt samarbeid, sier Hans Geelmuyden.

Også Släger vant gull for Gutten som fryser, som de gjorde for SOS Barnebyer.