Kommunikasjonshuset JCP utvider sin svenske virksomhet med etableringen av et svensk PR-kontor.

- Det er mange synergier mellom PR og event, noe suksessen til JCPr her i Norge er et tegn på. Vi har flere potensielle kunder på tvers av landene, og med JCP Event allerede trygt etablert i Stockholm har vi besluttet å gi full gass med PR i Sverige også, sier Henrik Juel Teige, daglig leder i JCPr Norge.

Til å lede det nye byrået har selskapet hentet inn Robert Carlsson Nytomt. Nytomt har sin bakgrunn fra Cohn & Wolfe, Burson-Marsteller og senest som daglig leder i det Stockholm-baserte byrået Feel Communication

-  Med JCP Event og JCPr i både Norge og Sverige står vi enda sterkere rustet til å bistå kunder med mange ulike kommunikasjonsbehov på tvers av landegrensene. I tillegg til at byråene skal operere som enkeltstående aktører i sin bransje og sitt marked, er det ekstremt mange spennende muligheter i samspillet mellom dem. De mulighetene har vi tenkt til å benytte oss av, sier Øystein Tynning, administrerende direktør i JCP-gruppen.

JCPr ble startet høsten 2013 av JCP sammen med Martin Pira og Petter Gjelsnes. Byrået har i dag syv ansatte og kunder som Nikon, Electronic Arts og Motorola Solutions.