Vinnerne av Young Lions PR, som skal representere Norge i den internasjonale finalen i Cannes, ble Eivind Hammer Myhre (27) og Kine Syvertsen (26) fra PR-operatørene.

I forkant av juryeringen arbeidet teamene i fem dager med sine løsningsforslag på oppgaven som i år kom fra BandOrg, som er en landsomfattende interesseorganisasjon for unge mennesker som spiller i band.

Totalt fire team fra byråene Nucleus, PR-Operatørene og Geelmuyden.Kiese deltok i den nasjonale gjennomføringen av talentkonkurransen.

- Ideen satt tidlig og føltes riktig gjennom hele prosessen, det var deilig å få bekreftet at vi traff med konseptet. Det er ekstra stas å vinne når vi vet at de andre teamene bestod av veldig dyktige folk, sier Kine Syvertsen, kreatør i PR-operatørene.

Juryen som bestod av juryleder Atle Hommersand, faglig leder og seniorrådgiver i Nucleus, Erlend Drevdal Hausken, spesialrådgiver i Gambit HK, Ida Holen, rådgiver i First House, Vidar Singh, kreativ leder i Geelmuyden-Kiese, Hanne Martinsen, kreativ leder i Dinamo og Mari Rustøy, som representerte oppdragsgiveren BandOrg.

- Vi vil gratulere Eivind Hammer Myhre og Kine Syvertsen fra PR-operatørene som vinnere av Young Lions PR i hard konkurranse med tre andre team. Nå gleder vi oss veldig til å se hva Eivind og Kine kan få til som representanter for norsk PR-bransje i den internasjonale konkurransen i Cannes. Det som var utslagsgivende for at Eivind og Kine vant, var at deres løsning var enkel å forstå, samtidig som det var lett å se hvordan den kan implementeres og gi verdi til oppdragsgiver, sier juryleder Atle Hommersand i Nucleus.