Norwegian-sjef Bjørn Kjos har fått større støtte på sosiale medier enn pilotene i den bitre arbeidskonflikten i flyselskapet. Ifølge Dagbladet har Facebook-gruppa «Vi som støtter Bjørn Kjos» kommet opp i nesten 30 000 medlemmer siden oppstarten i starten av mars. En tilsvarende gruppe som markerer sin støtte til pilotene, har rundt 7000 medlemmer.

- Bjørn Kjos er en etablert skikkelse som folk har stor tiltro til. I tillegg har han og Norwegian vært flinke til å trekke fram passasjerenes som ofre i denne situasjonen. De taler rett til det norske folk. Det hørte vi ikke så ofte fra pilotene, sier professor i retorikk ved universitetet i Bergen, Jens E. Kjeldsen, til Dagbladet.

Kjeldsen mener denne argumentasjonen førte til at publikum ikke oppfattet at dette dreide seg om to parter som sto steilt på sitt, men at pilotene presset fram en urimelig sak.