Rådgiver Anniken Haugen Jebsen blir ny partner i Zynk Communication & Leadership fra 1. januar i år. Hun har vært ansatt samme sted siden 2012 som rådgiver. Før det var hun journalist og redaksjonssjef i Dagens Næringsliv i ti år. Haugen Jebsen har også jobbet som økonomijournalist i NRK og nettjournalist i The Guardian.

- Det er en stor glede å kunne ønske Anniken velkommen som partner. Anniken har hatt en fantastisk utvikling i Zynk og er i dag en av våre mest betrodde rådgivere og kundeansvarlig for noen av våre viktigste kunder, sier daglig leder Claus Sonberg i Zynk AS i en pressemelding.

Anniken Haugen Jebsen er den første rådgiveren i Zynk som får opprykk til partner. Byrået har fra før fire partnere med lang ledererfaring fra andre byråer, selskaper og organisasjoner. Totalt består byrået av 16 rådgivere i tillegg til partnerne.