- TVNorge hadde en veldig god start på høsten i fjor, så at vi slår den med årets september-tall, er veldig gode nyheter, sier programdirektør i Warner Bros. Discovery og ansvarlig redaktør for TVNorge, Magnus Vatn til Kampanje.

I målgruppen 10 til 79 år, sørget kanalen for en andel på 7,6 prosentpoeng. Opp 0,8 prosentpoeng sammenlignet med samme måned i fjor.

- Høsten er i full gang hos oss, men også hos de andre kanalene. Med knallsterk konkurranse er dette en skikkelig gladnyhet å ta med seg videre inn i høsten, legger Vatn til.

Les mer: TVNorge var større enn TV 2 i august

TVNorge eies av Warner Bros. Discovery, og også TV-gruppen legger en god periode bak seg – og sin beste september siden 2020. Warner Bros. Discovery endte på en samlet andel på 16,6 prosent, noe som er opp 0,7 prosentpoeng fra i fjor. Sett bort fra OL, er årets september den beste måneden for TVNorge siden oktober 2017.

Det er programmene «71 grader nord – Norges tøffeste kjendis», «Alt for Norge», «Kongen befaler», «Norske talenter» og «Jaget», som bidrar sterkt til økende andeler for kanalen.

Les også: Kongen befaler vokser digitalt: - En eventyrlig suksess