Gjennom 20 sesonger har 29 par funnet kjærligheten, takket være TV 2-programmet «Jakten på kjærligheten». Mandag kveld var det premiere for den 21. utgaven der fire nye bønder jakter på kjærligheten.

Programmet ledes av Jan Thomas som håper at Johannes Nærland (26), Camilla Botilsrud Sagen (31), Peder Christopher Braastad (29) og Kåre Johan Eriksson (29), finner lykken. Sagen som også er kjent som programleder i God morgen Norge, har uttalt at hun savner gårdslivet på familiegården i hjembygda Kirkenær i Grue.

Til tross for å være aktuell med sin 21 sesong, har programmet langt ifra mistet sitt seertekke. Gårsdagens premiere ble sett av 334.000 – noe som er den beste sesongpremieren for «Jakten på kjærligheten» siden TVOV-målingene startet i 2018. Programdirektør i TV 2, Trygve Rønningen, er ikke i tvil om hvorfor programmet fortsatt holder på seerne – år etter år.

- Det handler om fornyelse og så lenge vi er flinke til å videreutvikle gode titler med nye grep år etter år, så er det ikke farlig for et program å ha lang levetid, sier Rønningen til Kampanje.

Mandag kveld slapp «Åsted Norge» sin femte episode denne sesongen. Programmet var første gang på lufta i januar 2016 og har siden vært en seersuksess. I går hadde programmet sin mest sette sending så langt denne sesongen med 457.000 seere. 

- Det blir litt det samme med «Åsted Norge» som med «Jakten på kjærligheten». Begge er gamle travere med et stort og økende publikum. Noe vi selvfølgelig er kjempefornøyde med, sier Rønningen.